‘n Post van Monet van Heerden is op Georgiete Staan Saam geshare wat ‘n mens se hart laat chocolates klop.

Vroeg vanoggend oppad Kaap toe stop ek by ‘n petrolstasie om my kar vol te maak. Voordat ek die persoon vra om my kar vol te maak – kry ek net ‘n gevoel dat ek my kaart by die huis vergeet het. Terwyl ek my kaart soek begin ‘n jong man pligsgetrou my vensters was. Na die soektog sê ek toe vir hom ek kry nie my kaart nie en sal ongelukkig nie petrol kan ingooi nie. Hy sê toe vir my: “Ma’am you can’t run out of petrol on the N2. I’ll throw in R100 and then you can just bring back my R100 whenever you are near again. ”
Sonder dat ek nog kan antwoord begin hy petrol ingooi en betaal hy met sy eie kaart.
Hy het nie my naam of my nommer gevra nie – net gesê dat ek moet veilig ry.
Toe ek die geld vir hom gaan terug gee, het ek hom gevra hoekom hy my gehelp het en hoe hy vertrou het dat ek die geld sal terug bring. Hy antwoord my toe “Ma’am I am a believer.”

Dankie Nkosikho vir jou mooi hart.
Jy het vandag vir my hoop gegee vir ons land.
Mag Jesus jou lewe bless!

- Advertisement -
Previous articleGeorge Landbou Skou
Next articleGarden Route District Municipality Roads Department makes history
21 years ago Herman and his wife Carina, with their 2 daughters moved to George in the beautiful Garden Route region of South Africa. He has a passion for the people of the region and is involved in many humanitarian projects. He is co-owner of the popular Facebook group called Georgiete Staan Saam with a membership of 77 500. He is a connector and an activist for unity and works tirelessly to help all communities in George and the Garden Route to realise that the answer for the political, business and socio-economical problems of the area is to stand together, plan together and working together at a common sustainable goal of alleviating poverty. Herman is the CEO of the Love Garden Route NPC and is one of the founders of the Love George movement. He is the owner and founder of the LoveGeorge News platform and the online radio stations RadioCSA. For 30 years Herman specializes in web development and web design and through his business also offer web-hosting, email-hosting and domain-hosting. As a Pastor he has presented over 40 men's and women's camps where the main focus is to assist and guide Christians in discovering who and whose they are, discovering their true calling and then activate them into their true Prophetic and Apostolic calling.